Bokoto Sushi Club, el restaurant de referència de cuina japonesa, s’ha proposat aquest any apostar per la sostenibilitat en tots els seus locals: Bokoto Lleida, Bokoto Saragossa Zaragoza i Bokoto Tarragona. Aquest pas implica, entre d’altres, tenir un control del consum energètic, reciclar, dissenyar productes tenint en compte tot el procés productiu, des d’un punt de vista ambiental, o triar proveïdors preferentment locals o de proximitat.
Energia 100% verda
Amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats mediambientals i després d’adoptar diferents canvis en el seu dia a dia, Bokoto ha aconseguit la certificació d’Atlas Energia i de la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència) que certifica que tota l’energia elèctrica que es subministra als restaurants és 100% verda.
Tota l’energia que subministra Atlas Energia és verda certificada, provinent d’instal·lacions productores d’electricitat d’origen renovable, cogeneració o residus.
Packaging ecofriendly
Seguint aquesta filosofia, Bokoto reinventa el seu packaging de Take Away i Delivery en un format més ecofriendly, realitzat amb materials reciclats i, alhora, reciclables.
Perquè cada petita acció compta.
