Bokoto estrena nova carta amb el tonyina roja com a producte estrella.

Bokoto, el restaurant de cuina japonesa de referència a Lleida i Saragossa, estrena una nova carta en la qual incorpora nous plats i elaboracions per satisfer tots els paladars. En ella es fa una aposta clara per la tonyina roja, un dels productes més apreciats en la gastronomia nipona. Així, es converteix en l’ “espina dorsal” del restaurant, sent la base de molts dels seus plats.

Com a experts en cuina japonesa, recullen la tradició mil·lenària de la tonyina i afegeixen a la seva carta la ‘Trilogía tradicional de Sashimi’ i la ‘Trilogía tradicional’, on aquest és el protagonista. En aquestes elaboracions de tonyina es podran degustar l’Akami, caracteritzat pel seu color vermell i sabor intens, l’Otoro, la peça que es desfà a la boca, i el Chutoro, amb una textura carnosa però molt suau.

Entre altres novetats de la carta destaquen vint nous plats i tres postres, que s’afegeixen a l’ampli repertori d’entrants freds i calents, tempures, nigiris, rolls tradicionals, tempuritzats i especials, makis, sashimis i plats calents.

Per als fans dels rolls, apareixen el ‘Roll Rocoto’, juntament amb el ‘Roll Kioto’. El yakisoba es reinventa i arriba amb nous sabors, vegetal i de carn. De la mateixa manera, s’incorporen les ‘Gyozas d’ànec’ amb escates de bonítol, que aporten un sabor especial i una presentació innovadora a aquesta elaboració.
D’altra banda, Bokoto també presenta noves opcions de nigiris i un nou postre a base de xocolata, anomenat Piedra Zen, especialment recomanable. I les novetats no acaben aquí, també s’amplia la carta de vins, els entrants freds i la varietat d’amanides.

A més, Bokoto segueix oferint les seves elaboracions a través del servei Take Away i Delivery, on també es podrà degustar aquesta nova carta a casa, amb els plats més exquisits i de qualitat de la cuina japonesa.

DELIVERY

Lleida

Zaragoza

Tarragona

Sabadell

Logroño