El restaurant de cuina japonesa de referència a Lleida i Saragossa expandeix el seu concepte de gastronomia nipona.
Bokoto Tarragona ha obert les seves portes aquest mes de juliol a l’emblemàtica Rambla Nova, on es troba la major part de l’oferta gastronòmica de la ciutat, una de les zones més visitades pels turistes.
D’aquesta manera, Bokoto expandeix la seva presència a noves localitats amb l’objectiu de seguir creixent i donar a conèixer el seu concepte de gastronomia nipona. De fet, aquesta clara aposta de creixement també es traslladarà aviat a Sabadell, juntament amb altres localitats. Tot això respectant l’origen de Bokoto, l’essència de la cuina japonesa, l’emoció i el plaer de sabors exquisits en espais amb ànima.
Una carta irresistible
Com a experts en cuina japonesa, fem una aposta clara pel tonyina roja en les nostres elaboracions. Es tracta d’un dels productes més apreciats en la gastronomia nipona, sens dubte, un ‘must’ de Bokoto i que, a més, adquirim de proveïdors de pesca sostenible de les costes mediterrànies.
Provant la ‘Trilogía tradicional de Sashimi’ i la ‘Trilogía tradicional’, podràs saborejar parts de la ‘famosíssima’ tonyina roja com l’Akami, caracteritzada pel seu color vermell i sabor intens, l’Otoro, una peça que es desfà a la boca, i el Chutoro, amb una textura carnosa però molt suau.
De la mateixa manera que a Lleida i Saragossa, Bokoto Tarragona ofereix el servei Take Away amb el qual també podràs degustar les elaboracions més exquisides i de qualitat de la cuina japonesa a casa.